Ми не желимо ГМО у Србији!

Позивамо Вас да у следећу суботу, 20. овог месеца, у 11 сати на Тргу републике у Београду, са својим породицама и пријатељима заједно поручимо Влади и Народној скупштини Србије: Ми не желимо ГМО у Србији!

Уколико Влади и Народној скупштини Србије није довољно што су сви одборници једногласно у скупштинама 135 општина и градова или 80% од 169 општина и градова у Србији усвојили Декларацију о забрани увоза, гајења, прераде и промета ГМО и производа о ГМО – нека распишу РЕФЕРЕНДУМ са питањем грађанима: „Да ли сте »ЗА« или »ПРОТИВ« увоза, гајења, прераде и промета ГМО и производа од ГМО на територији Републике Србије?“
Информације о програму и учесницима скупова за СРБИЈУ БЕЗ ГМО у некадапрестоничком граду Крагујевцу можете видети на порталу www<http://www.prviprvinaskali.com> .prviprvinaskali.com а у Београду – данашњем главном граду Србије на сајту http://drustvosrpskihdomacina.org.rs.

На скупу СРБИЈА БЕЗ ГМО упутићемо следеће поруке:

•  Ми не желимо ГМО на нашој територији!
  • И наша деца имају право да се здраво хране!
  • Оставимо земљу наших предака, нашој деци без ГМО!
  • Оно што нам је 1999-те „даривао“ НАТО, данас нам на “тањиру” нуди Монсанто!

Пре почетка митинга и протесне породичне шетње на Тргу републике можете се фотографисатиса учесницима програма, поред постера „СРБИЈА БЕЗ ГМО поред Карте 135 општина и градова који су усвојили Декларацију о ГМО. Истовремено, учесници који желе могу у кутије са знаком ДРУШТВА СРПСКИХ ДОМАЋИНА приложити новац – ДОБРОВОЉНИ ПРИЛОГ за „ЈЕДАН ОБРОК СРБИМА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ“.