ДСД НА 16. Сајму ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА у Хали 3 Београдског сајма

У организацији Друштва српских домаћина (ДСД), и Савеза пољопривредних инжењера и техничара Србије (СПИТС)и ове године, на 16.САЈМУ ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА,  у периоду од 24.11.-27.11.2022. године, одржана су неколико предавања и Изложба рукотворина и сувенира.

Слика може припадати у затвореном

Првог дана Сајма  на тему  ЗНАЧАЈ И ПРЕДНОСТ СТАРИХ СОРТИ ЗА ПРОИЗВОДЊУ ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА  говорила је Проф.др Слађана Голубовић  са Топличке  академија струковних студија.  

Ана Доловац – ЦЕНТАР ЗА РАЗМЕНУ ЗНАЊА  за размену знања је представила свој производ од органског, сушеног воћа за исхрану деце.

Слика може припадати 1 особа и у затвореном

 

Предавачи Проф.др Миладин Шеварлић и Дејан Чорогар дипл.инж пољопривреде, наредног дана, говорили су на тему  КАКО ДА ПОЉОПРИВРЕДА СРБИЈЕ ОСТВАРИ 60 МИЛИЈАРДИ ЕВРА

Слика може припадати у затвореном

Слика може припадати наочаре за сунце

 У недељу 27. Новембрау организацији Друштва српских домаћина (ДСД), одржана су два предавања на тему ЋИРИЛИЧКО ПИСМО У ПРОМОЦИЈИ ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА.

Председник Управног одбора ДСД и први потпредседник Друштвене акције ИЗГРАДИМО ЋИРИЛИЧКИ СРЕТЕЊГРАД проф. др Миладин М. Шеварлић

Други предавач - председник Удружења грађана КУЛТУРА ЋИРИЛИЦЕ Иван Стратимировић.

Излагачи на нашем штанду су били Зоран Сакић, власник Organolife- јастуци од хељде,

Дејан Чорога испред свог ПГ „Чорогар“ са производњом својих хлађено цеђена уља и интегралним брашном и Јелена Васковић са производњом џемова и сокова са свог пољопривредног газдинства „Васковић“

Слика може припадати 1 особа и у затвореном

Ове године је било 28.излагача на Изложби рукотворина и сувенира

Гордана Стаменковић 

Љиљана Коковић

Мирослав Живановић 

Љубинка Аврамовић

Светлана Трифуновић из Врњачке Бање 

Сви присутни излагачи и предавачи, као и организатори и руководство Београдског Сајма, добило су Захвалнице од ДСД и СПИТС-а.

Захвалница Београдском Сајму и организаторки Александри Милосављевић

Јелена Васковић

Зоран Сакић

Дејан Чорога

Слика може припадати 15 особа, људи стоје и у затвореном

Учеснице изложбе

 

 

Додатне информације