ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 22- ГОДИШЊИЦЕ ОД НАТО АГРЕСИЈЕ

У парку пријатељства на Новом Београду и код споменика ДЕЦА Друштво српских домаћина положили венце код споменика ВЕЧНА ВАТРА ЖРТВАМА ЖРТВЕ НАТО АГРЕСИЈЕ у Ташмајданском парку у Београду.

Поводом 22-годишњице од агресије НАТО пакта на СР Југославију - Србију и Црну Гору, Друштво српских домаћина (ДСД) је, са делегацијама Амбасаде Белорусије у Београду, Клубом генерала и адмирала Војске Србије, БГ Форумом за свет равноправних, Градске општине Нови Београд и још 16 делегација покрета и удружења грађана, 24.марта 2021. у 12 часова положило ловоров венац код споменика ВЕЧНА ВАТРА ЖРТВАМА НАТО АГРЕСИЈЕ у Парку пријатељства на Новом Београду, где су венац су у име ДСД положили председник Управног одбора Друштва проф. др Миладин М. Шеварлић и члан Одбора за привреду ДСД Славко Марјановић.

Истовремено, код споменика ДЕЦА ЖРТВЕ НАТО АГРЕСИЈЕ у Ташмајданском парку у Београду, после полагања венаца Клуба генерала и адмирала Војске Србије, БГ Форума за равноправност и других делегација које су венце положиле у 11 часова, али у 12 часова са делегацијама Владе Србије, Града Београда, Града Требиња, листа Вечерње новости и других бројних организација и удружења, ловоров венац су положили представници Друштва српских домаћина (ДСД) - потпредседник Друштва и ГиО уредник часописа ГЕОПОЛИТИКА Слободан Ерић и председник Надзорног одбора Друштва мр Драган Стефановић.