ВЕЧНАЈА ПАМЈАТ И НЕЗАБОРАВНО ХВАЛА ДР МОМЧИЛУ КРАЈИШНИКУ

Последњи поздрав СРПСКОМ ДОМАЋИНУ др Момчилу Крајишнику - једном из плејаде часних и национално заслужних у историји Срба - првом предсједнку Народне скупштине Републике Српске, предсједнику Асоцијације стваралаца Републике Српске, Српском сужњу по иностраним казаматима по пресуди АНТИСРПСКОГ Хашког трибунала, члану Управног одбора Конференције националних српских организација у земљама региона.

Велико хвала за вишегодишње познанство, преписку и телефонске разговоре по различитим темама од ЋИРИЛИЧНОГ ПИСМА, ЕКАВИЦЕ / ЈЕКАВИЦЕ и СРПСКОГ БУКВАЛА за сву српску децу широм света, преко заједничких обилазака Спомен обележја Српским Див Јунацима погинулим у одбрани ОТАЏБИНЕ у последњем веку непрекидне борбе Срба за КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ СВЕТУ - од Малог Зејтинлика, преко Српског војничког гробља у Битољу и Српске капеле на коти 2521 м.н.в. Кајмакчалана, до најважнијих СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ПИТАЊА и МОГУЋИХ РЕШЕЊА ЗА СПРЕЧАВАЊЕ УНИШТЕЊА СРПСКОГ НАРОДА НА ЊИХОВИМ МИЛЕНИЈУМСКИМ ОТАЏБИНСКИМ ПРОСТОРИМА на територији већег броја данашњих глобалистичко феудалних државица широм Балкана!

Вечнаја памјат др Момчилу Крајишнику!

Фотографије снимљене у Битољу 2019.