ДСД ОКО Параћин Обележава јубилеј сто година од завршетка Првог светског рата

У част јубилија сто година од завршетка Великог рата, Друштво српских домаћина Окружни одбор Параћин и Удружење  бораца отаџбинских ратова организовали су вече подсећања на јунаке Велико рата.

У Културном центру у Параћину 21. априла, организована је промоција књига које говоре о овој теми: „Мале приче Великог рата“, „Милунка Савић – Ордење и ожиљци“ аутора Милана Богојевића. Књигу је представио сам аутор г. Богојевић, а о књигама су говорили и  рецезенти Предраг Марковић и новинар Михаило Меденица.

У пуној сали Културног центра током промоција ових књига, имали смо музичку пратњу ученика музичке школе „Миленко Живковић“ из Параћина. Након завршетка промоције аутору  Милану Богојевићу смо у име Друштва српских домаћина доделили Захвалницу за допринос очувању традиције и националног идентитета Срба.

Ову манифестацију су пропратили локални медији, ТВ Канал М и општински Билтен, Информативна служба општине Параћин.

Погледајте фотографије са догађаја: