Потписивање Протокола о сарадњи ДЛВ, медицинског часописа Еко-Мед плус и ДСД

Дана 19. 12. 2017. године, на Светог Николу, у просторијама Друштва лекара Војводине у Новом Саду потписан је тројни споразум између Друштва лекара Војводине (ДЛВ), Еко-Мед плус часописа за здравље и екологију и Друштва српских домаћина ГРО Нови Сад (ДСД) о узајамној сарадњи, подршци и помоћи у изградњи и јачању заједничких вредности, као што су очување породице, као основне ћелије српског друштва, здравља и популаризација истих кроз медијску промоцију и афирмацију.

У име ДЛВ споразум је потписао проф. др. Драган Данкуц, испред Еко-Мед плус часописа др. Божана Переги, док је испред ДСД ГРО Нови Сад споразум потписао председнк одбора Саша Вујић. Свечаности су поред осталих гостију присуствовали и председник УО ДСД проф. др Миладин Шеварлић, помоћница покрајинског секретара за здравство др Снежана Бојанић-Стојић, председник општине Врбас Милан Глушац, др Ксенија Бошковић, др Љерка Попов, др Јукић Неатница, затим потпредседник ДСД Слободан Ерић, заменик Генералног секретара ДСД др Зоран Чукић и многи други. Потписивање споразума представља потврду и наставак већ успостављене сарадње међу наведеним организацијама али и преузимање одговорности да се иста подигне на још већи ниво, са идејом да у наредном периоду сарадња добије и републички значај.

Погледајте фотографије са догађаја: