Књига „Пад ноћног сокола“

Током 2017. године књига „Пад ноћног сокола“ представљена је читаоцима у више од 30 места у Србији. На занимљив начин, уз пратеће аудио, видео и фото садржаје посетиоцима су представљени успеси српске протовваздушне одбране у борби против авијације НАТО током агресије на Савезну Републику Југославију 1999. године.
Посетиоци књижевних вечери имали су прилику да се упознају са јунацима који су су током агресије супротставили најсавременијим ваздухопловима и успели да им нанесу респективне губитке. Трећи ракетни дивизион ПВО успео је да обори три таква авиона, међу којима је такозвани (до тада) невидљиви авион, тактички бомбардер Ф-117А, ловац бомбардер Ф-16ЦГ и још један амерички стратешки бомбардер.
Као аутор књиге најсрдачније се захваљујем Друштву српских домаћина и господину Саши Вујићу, који је био главни организатор великог броја књижевних вечери на територији Војводине и организатор многобројних гостовања на новосадским телевизијама, као и телевизијма које су медијски испратиле гостовања чланова борбених послуга у Новом Саду, Врбасу, Бачкој Паланци, Кикинди и другим местима широм Војводине.
Погледајте слике са промоција: