Најава Сајма Етно хране и пића

Добродошли на Сајам етно хране и пића на коме ће Друштво српских домаћина имати свој штанд!
Београдски сајам хала 3 од 22. 11. -25. 11. 2017. године.
И ове године на Сајму етно хране и пића ће се представити произвођачи прехрамбених производа специфичних за поједине области, припремљених најчешће од органских гајених сировина на традиционалан начин у ограниченим количинама са циљем промоције ради њихове веће примене у исхрани, извоза, проширења производње, заштите имена и рецептуре, обезбеђења улагања у проширење производње, чување традиције, побољшања културе исхране и здравље становништва. Поред представљања тржишту ради закључења купопродајних уговора и промотивне продаје на мало, Сајам етно хране и пића је допринео унапређењу производње, паковања, метода продаје и ширењу асортимана традиционалних производа.
Сајам етно хране и пића сваке године посећује све већи број пословних посетилаца и публике, па је тако на прошлој манифестацији регистровано 6615 углавном пословних посетилаца из Србије и иностранства. Евидентно је и све веће интересовање иностраних купаца и медија за ову манифестацију. Покровитељ 12. Сајма етно хране и пића је Министраство пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије.