Духовно вече са Архимандритом Бенедиктом Јовановићем

Друштво српских домаћина и Православно спортско друштво Света Србија на навечерје празника Михољдана приредили су Духовно вече са Архимандритом Бенедиктом Јовановићем у Културном центру Чукарица.
 Игуман Српске свештене царске Лавре манастира светог Архангела Михаила говорио је о дугој и бурној историји светиње која датира још од апостолских времена. Да би сви заинтресовани успели да уђу у салу публику смо усмерили и на бину и још увек је све било препуно. У току трибине из публике су се обратили између осталих академик проф. др Ђорђе Стефановић, др Снежана Адамовић,  неурохирург Миљан Булатовић, гинеколог Вања Милошевић, главни војни свештеник војске Србије отац Слађан Влајић и други. У уметничком делу програма наступили су српски гуслар Батрић Јокановић и спонтано окупљени као гости Духовне вечери појци црквеног хора Видик, при Преображенском храму на Видиковцу. Духовном вечери започели су Михољски дани Михољске превлаке у Београду и Вршцу.
Погледајте фотографије са догађаја: