Привредна комора Војводине и Друштво српских домаћина – ГрО Нови Сад озваничили сарадњу

Председник Привредне коморе Војводине (ПКВ) Бошко Вучуревић потписао је у четвртак, 3. августа 2017. године Протокол о сарадњи са Друштвом српских домаћина (ДСД) – Градски одбор Нови Сад, у Привредној комори Војводине. Потписник испред ДСД је председник Градског одбора Нови Сад - Саша Вујић, који је и заменик председника Скупштине ПКВ.
- Протоколом о сарадњи успоставља се основ за трајну и континуирану сарадњу и узајамну промоцију, која подразумева и логистичко-техничку подршку приликом реализације догађаја битних за потписнике протокола, ПКВ и ДСД, истакао је председник Вучуревић.
Свечаном потписивању Протокола о сарадњи присуствовали су и члан Управног одбора Градског одбора Нови Сад ДСД Милош Цветићанин и члан Градског одбора Нови Сад ДСД Душан Гаћеша. Након потписивања, новосадском градском одбору ДСД председник Вучуревић уручио је донацију у виду рачунарске опреме.
ДСД основано је са циљем економског и културног развоја, како у Републици Србији, тако и у дијаспори. Чланство у ДСД омогућено је свим грађанима без обзира на националну, верску и другу припадност, који прихватају програм рада и циљеве ДСД.
Погледајте фотографије са догађаја: