ДСД ОКО Параћин – трибина проф. др Данице Грујичић

У суботу 17. 6. 2017. године у параћинском позоришту одржана је трибина проф. др Данице Грујичић под називом: „Последице НАТО бомбардовања“.
Проф. др Даница Грујичић је неурохирург, начелница Одељења за неуроонкологију КЦС и редовни професор Медицинског факултета у Београду, председница хуманитарне организације „Здрава Србија“, председник комисије зе психоактивне супстанце, чијом заслугом је Србија добила Гама  нож.
За трибину уважене докторке Грујичић, владало је веома велико интересовање, како код омладине, тако и код стручне јавности и колега из Медицинског центра Параћин. Трибнина је започета песмом „Ово није молитва“, песникиње Љиљане Браловић и председнице ДСД ОО Горњи Милановац.
Докторка Грујичић је на трибини изнела фрапатне податке, тврдећи да је НАТО у Србији направио екоцид, уз тврдњу да се број оболелих од малигних болести увећао као његова директна последица. Доказе потврђује и Институт Батут и проф. др Чикарић, доајен онкологије.
У свету на милион становника оболи 2000, а у Србији 5500. Само у 2014. години имали смо 40000 ново оболелих. Уз тврдњу да је у Србији направљен екоцид, говори податак да је намерно гађана сва хемијска индустрија и  сва хемијска постројења са Мапе хазарда.
Др Грујичић се осврнула и на тему вакцина, рекавши да сумња у квалитет који се употребљава у Србији, уз апел да Србија не сме дозволити продају Института Торлак. 
–Имати своју вакцину је једна од најважнијих сигурности, важнија и од војне безбедности- закључује она.
Трибини у Параћину присуствовали су и представници ОКО ДСД Вршац на челу са потпредседником Управног одбора ДСД Гораном Орлићем.
Погледајте фотографије са догађаја:
 
 
 
 

Додатне информације