ДСД ОКО Параћин – Наградна екскурзија за ученике Гимназије

У петак 16. 6. 2017. године ученици Гимназије, реализовали су једнодневну екскурзију коју су добили као награду.

Друштво српских домаћина ОКО Параћин и Гимназија, имали су изузетну сарадњу током протекле школске године. Ученици су показали велико залагање, па је тако уследила и наградна екскурзија.
Екскурзија као награда обећана је на дан школске славе, за велики одзив на расписаном литералном конкурсу. ДСД је том приликом поред пригодних награда првопласираним ученицима обећало и поклон путовање по жељи ученика. При крају школске године дошло је и до реализације, а ученици су изразили жељу да то буде дестинација: Краљево - манастир Жича, Крагујевац – Акваријум на ПМФ-у и Спомен парк Шумарице, Топола – опленачки комплекс. Контактирали смо наш одбор ДСД у Тополи и председника Ивана Лекића, који је организовао дочек екскурзије и пружио помоћ око обиласка комплекса на Опленцу.
Овом екскурзијом желели смо да покажемо ученицима да се труд и напор исплате, а задату реч домаћин мора испунити. ДСД и Гимназија Параћин наставиће и даље сарадњу заједничким акцијама.
Погледајте фотографије са догађаја: